Ciki takarítási bakik és megoldások

Szeretné elkerülni a legtipikusabb takarítási bakikat? Most segítünk Önnek!

Tovább a cikkre >>

A hercegnő, a királynő és a főnixmadár

Szeressük és bánjuk jól a természetes kőburkolatokkal. Megoldások a természetes kőburkolat tisztításának problémáira - a mattól, a fényes királynőig és a főnixmadárig. De kicsoda is Matt Hercegnő, a Fényes Királynő és a Főnixmadár?

Tovább a cikkre >>

Nagytakarítás? Azt meg minek...

Mi kell egy nagytakarításhoz? Hát, fogjuk a törlőkendőket, meg a mopot és … No, nem egészen. A nagytakarítás egy másik műfaj.
Ügyfeleink gyakran teszik fel azt a kérdést, hogy elegendő-e a rendszeres napi takarítás ahhoz, hogy időszakos nagytakarításra ne legyen szükség?

Tovább a cikkre >>

Mi rosszabb egy koszos mosdónál?

Mi rosszabb a sörhasnál? - és mi rosszabb egy koszos mosdónál? A fenti kérdés egy rossz „favicc” első sora. Szóval, mi rosszabb a sörhasnál? A pizza hát. A faviccet arra az üzemeltetői kérdésre rímeltetve citáltam ide, hogy: Mi rosszabb egy koszos mosdónál?

Tovább a cikkre >>

Ciki, vagy nem ciki?

- a nem tudás, nem akarás, nem cselekvés diadala

Nemrégiben Pesten autózva a lámpánál áll előttem egy kocsi és amint mélázva nézelődök, mit látok a hátsó ablakban? Egy táblát, amolyan jópofáskodót, amiből az utóbbi 20 évben kb. 500 fajtát látni. Mi volt a táblára írva? Íme: „Főzni se tudok. Na és?”

Tovább a cikkre >>

Ismeri a kutyust az IKEA reklámból?

(Nem baj, ha nem, a cikk végén várja egy jutalom)
Tudja, óriási meglepetést lehet okozni a lakóknak, bérlőknek azzal, ha hazaérve egy tiszta mélygarázsba hajtanak be.

Tovább a cikkre >>

Az egyik pillanatban, az egyik helyen létfontosságú kenőanyag, főzési segédanyag, kozmetikai szer, vagy gyógyító elixír, néhány centiméterrel arrébb, vagy néhány perccel később pedig szennyeződés.

Tovább a cikkre >>

Miért érdekes, hogy milyen színű törlőkendő van a takarítónál?
Hát azért, mert nem mindegy milyen területet/felületet takarítanak velük! Lehet, hogy a konyhai törlőkendő gyakran a mosdóban is használtatik? Ugye ebbe még belegondolni is rossz?

Tovább a cikkre >>

Télen a szőnyegek is meghíznak....
de ők nem a Tv előtt elfogyasztott nasitól, hanem a téli kosztól és sártól. Itt a tavasz, ideje lefogyasztani őket!

Tovább a cikkre >>