Tekintse meg cégbemutatónkat, kattintson a képre a PDF megnyitásához:

Miért válassza a Granpol Kft.-t takarítási feladatok ellátásra?

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a legfontosabb ismérveket, melyek alátámasztják kompetenciánkat nagy kiterjedésű, és összetett takarítási feladatok megoldására.

1. Szakértő, gyakorlott vezetőket alkalmazunk

Cégünket több, mint 20 éves tapasztalatú, az elvárásoknak megfelelő képesítéssel rendelkező vezetők irányítják. A Granpol Kft. -nél a takarítási üzletág munkáját közvetlenül a szervezet élén álló üzletágvezető irányítja. A különböző földrajzi területeken 7 fő területi vezető felelős a munkák közvetlen irányításáért. A takarítói szervezet munkáját 30 fős takarítói létszám felett az objektumba beosztott területi vezető irányítja.

2. Válogatott, megbízható munktársakkal dolgozunk

A Granpol Kft. eredményes munkájának, jó teljesítményének legfontosabb feltétele a képzett, szorgalmas, motivált, szakértő, és gyakorlott takarító személyzet alkalmazása. Ezt megfelelő kiválasztással, folyamatos képzéssel, motivációval biztosítjuk. Felvételt követően, a munka megkezdése előtt minden dolgozót alapképzésben részesítünk, csak ezt követően kezdhetik meg a munkát.

3. Minőségirányítási rendszert működtetünk

A Granpol Kft. MSZ EN ISO 9001:2015 és MSZ EN 14001:2015 szabványok szerinti integrált minőségirányítási és környezetirányítási rendszert vezetett be és működtet. A Granpol Kft. minősítette és nyilvántartásba vette mindazon eszköz és takarítószer beszállítóit, és szolgáltatóit, akiktől anyagot, eszközt vásárol, vagy különféle szolgáltatásokat vesz igénybe. A beszállítók biztonsági adatlapokat és felhasználói útmutatókat mellékelnek termékeikhez. Az adatlapok és utasítások tartalmazzák a termékek felhasználásához szükséges ismereteket, amelyeket a takarítási tevékenység végzése során minden esetben felhasználunk, a technológiai utasításokat betartjuk.

4. Szervezettség és rend az alapelvünk

Minden munkafolyamatot részletesen kidolgozott lépésekből építünk fel. A takarítók épületre, helyiségre lebontott napi takarítási ütemtervet kapnak, melyben részletesen leírjuk az elvégzendő feladataikat, és a takarítás időbeosztását. Gazdasági társaságunk a munkafolyamatok kifogástalan minőségének biztosítása céljából technológiai utasításokat alkalmaz. A technológiai utasítások műveletszinten szabályozzák az egyes munkafolyamatokat.

5. Elégedett takarítói csapatot szervezünk

A takarításban résztvevő állandó munkatársainkat főállású betanított takarítóként határozatlan idejű munkaszerződéssel foglalkoztatjuk. A dolgozók alkalmazása során teljes egészében betartjuk a törvényes foglalkoztatás feltételeit.

6. Korszerű eszközökkel dolgozunk

A Granpol Kft. korszerű, hatékony eszközöket alkalmaz a különféle takarítási feladatok elvégzéséhez és kiemelt figyelmet fordítunk a környezetvédelemre. A felhasznált takarító gépek, takarító eszközök, és vegyszerek, valamint a szolgáltatás támogatását biztosító egyéb eszközök bemutatását az ügyfeleink az árajánlatban minden esetben megkapják.

7. Folyamatos ellenőrzést és értékelést végzünk

A teljesítést rendszeresen és véletlenszerűen is, több szintűen ellenőrizzük, kidolgozott és bevált rendszer alapján. A munka minőségét minőségirányítási rendszerünk dokumentációjában rögzített ellenőrzési rendszer alkalmazásával biztosítjuk.

8. Ápoljuk ügyfélkapcsoltainkat

A megrendelőink elégedettségét és igényeinek változását az ellenőrzések alkalmával és folyamatos kapcsolattartással figyeljük. Szükség esetén azonnali változtatásokat kezdeményezünk. A Granpol Kft. biztosítja a felelős vezetővel való gyors kapcsolatba lépést, aki képes hatékonyan meghozni a döntéseket.

9. Környezetbarát takarításra törekszünk

2014 márciusától Magyarországon lehetőség nyílt környezetbarát takarítás minősítő védjegy megszerzésére. Munkánk során mi is megvizsgáljuk, hogy megbízónk területén milyen lehetőségek vannak a környezetbarát takarítás bevezetésére, valamint ezzel együtt megvizsgáljuk, hogy az esetleges áttérésnek milyen kedvező költségcsökkentő hatásai lehetnek.

10. Garanciát vállalunk

Alkalmazottaink által okozott vagyoni, és nem vagyoni károkért teljes körű felelősséget vállalunk.

11. Védjük Megrendelőink érdekeit

Kiemelt figyelmet fordítunk a Megrendelőnk érdekeinek védelmére a vagyonbiztonság, és a titokvédelem területén. A takarítás során alkalmazottaink olyan információ, és körülmény ismeretének birtokába juthatnak, melyek bizalmas jellegűek is lehetnek.

Forduljon hozzánk bizalommal, kérjen ajánlatot szőnyegtisztításra!