Kérje árajánlatukat szálláshelyének alkalmi nagytakarítására

Szálloda, wellness hotel nagytakarítás

szálloda alkalmi takarítás, wellness hotel nagytakarítás

A nagy forgalmú wellness hotelek és szállodák napi és heti takarítási folyamatába nem férhet bele minden terület és felület. Például számos különböző padozat típussal találkozhatunk egy szálloda esetében: padlószőnyegek nagy területen, csúszásmentes greslap a wellness részlegen, természetes kőpadló a teraszokon, napozókon, PVC a fitnesz részlegen stb. Ezeknek a felületeknek a helyes takarítását sokszor nem is ismeri a személyzet és van olyan padló típus, melyet hiába mosna fel minden nap, mégis beleivódik a kosz az aprócska mélyedéseikbe. Egy wellness részleg koszfoltos greslappal maga a rémálom!

 

Panzió nagytakarítás

panzió nagytakarítás, panzió alkalmi takarítás

Panzióknál az alkalmi nagytakarítások igénye nem olyan gyakori, mint a hotelek esetben, de ugyanolyan nagy figyelmet kell fordítani a vendégek elégedettségére, hogy máskor is szívesen visszatérjenek a szállásra. Ha olyan padló fogadja őket, melynek gödröcskéibe már évtizedek alatt beivódott a kosz, akkor lehet, hogy nem fognak jóízűen fogyasztani az étterem konyhájából, hiszen ez olyan látszatot is kelthet, hogy „Koszos a padlónk. Na és? A konyhát sem takarítjuk!” A padozat védőbevonattal történő ellátásával, vagy a pórusok feltöltésével ez a kínos probléma elkerülhető!

Apartmanház nagytakarítás

apartmanház nagytakarítás, apartmanház takarítás

Sűrűn váltják egymást a vendégek az apartmanházában? Még akkor is szüksége lesz alapos nagytakarításra, ha minden turnus után lelkiismeretesen kitakarítanak. Mindig marad olyan felület, ami nem fér bele a napi/heti takarítás ütemezésébe és lehet olyan feladat, melyhez szakértői segítségre lehet szüksége. Például a megtisztíthatatlannak tűnő greslap vagy mozaik burkolatok, melyeken egy idő után a napi takarítás ellenére is megül a szürke koszfátyol.

Forduljon hozzánk bizalommal, kérjen ajánlatot szálloda nagytakarításra!