fűnyírás, fűkaszálás

Olyan nincs, hogy a fű sem nő! Talán csak télen a hó alatt egy kis időre lelassul a növekedés, de ahogy elolvad a hó és kitavaszodik, rögtön előtérbe kerülnek a fűnyírással kapcsolatos kérdések:

„Kire bízzuk a fűnyírást?”

Ha nem áll rendelkezésre sem saját munkaerő, sem felszerelés ahhoz, hogy hatékonyan elvégezhessék nagy területen a fűkaszálást, akkor a kiszervezés lehet a leginkább pénztárcabarát megoldás. Önnek nem szükséges sem az alkalmi munkavállalók toborozásával, sem pedig a fűnyíró eszközök beszerzésével felesleges időt eltöltenie.

„Hogyan ütemezzük be a fűnyírást?”

Sajnos évente egy nyári alkalom nem lesz elég. A fűkaszálást érdemes havonta vagy legalább kéthavonta beütemeznie, ne várja meg, míg a telephelyén derékig megnő a fű és a gaz! Ilyenkor már több időt és eszközt, munkaerőt vesz igénybe a munka. A parlagfüves területek elhanyagolása pedig büntetést is von maga után.

„Milyen eszközöket kell nekünk biztosítani a fűkaszáláshoz?”

Ha alvállalkozó végzi a fűkaszálást telephelyén, akkor Önnek nem kell semmilyen fűnyíró eszközt biztosítania. Önnek nem kell beruháznia olyan fűnyíró gépekre, traktorokra, melyeket nem fog tudni maximálisan kihasználnia, valamint lehet, hogy a dolgozók sem értenek a kezelésükhöz, így akár komoly munkahelyi baleset is bekövetkezhet a fűkaszálás során. Előfordulhat, hogy az épülethez közel eső munkálatokhoz áramra lesz szükségük a kollégáknak.

„Mennyibe kerül a fűkaszálás?”

Kérjük, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, hogy a megbeszélt részletek (terület nagysága, jellege, földrajzi elhelyezkedése, fűkaszálás gyakorisága, szükséges eszköz és munkaerőigény) alapján árajánlatot tudjunk Önnek adni.

„A fűkaszálás mellett egyéb udvartakarítási, kertgondozási munkálatokat is kiszerveznénk. Tudnak ebben is segíteni?”

Igen, a fűkaszálási munkán kívül egyéb kertrendezési, udvartakarítási szolgáltatásokkal is állunk megrendelőink rendelkezésére, például: sövénynyírás, gallyazás, síkosságmentesítés, hóeltakarítás, térkő burkolat tisztítás

Forduljon hozzánk bizalommal, kérjen ajánlatot fűkaszálásra!